Interesse? Wij zijn op zoek!

Aarzel niet contact met ons op te nemen als u plezier heeft in het meedraaien op een basisschool.
We matchen de behoefte aan ondersteuning van de school met waar u affiniteit mee heeft om tot een zo optimaal mogelijke samenwerking te komen.

  • Voor diverse basisscholen zijn we op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om kleine groepjes kinderen in de middenbouw (groep 3 t/m 5) te ondersteunen bij het lezen en/of taaloefeningen.

  • Voorlezen, spelletjes doen, handvaardigheid, ondersteunen van beginnende lezertjes? Voor vrijwilligers die willen ondersteunen bij de kleuters hebben we meerdere opties!

  • Voor een basisschool in Zuilen zijn we op zoek naar iemand die een klein groepje kinderen ondersteunt bij het Lego League project. Bij Lego League gaat het om innovatie en robottechniek maar ook teamwork, oplossend vermogen en doorzettingsvermogen zijn belangrijke onderdelen.

  • Vindt u het leuk om te ondersteunen in de bovenbouw (groep 6 t/m 8) met taal, lezen en/of rekenopdrachten? We komen graag met u in contact!

  • Voor een basisschool in Oog in Al zijn wij op zoek naar iemand die het leuk vindt om te ondersteunen in de middenbouw. Naast het helpen met lezen, is affiniteit met dans/drama een welkome aanvulling.

  • Voor een basisschool op het Kanaleneiland zijn wij op zoek naar een vrijwilliger met een passie voor tuinieren om samen met kleine groepjes kinderen aan de slag te gaan in de tuin en moestuintjes rondom de school.

“Het contact met de andere vrijwilligers op de bijeenkomsten ervaar ik als prettig en vaak verhelderend. Ik ga altijd met een fijn gevoel naar huis.”

Cherie, vrijwilliger Leergaloos